Over ons

Biografie

Rockband Whatever bestaat uit 4 ervaren muzikanten:

Jessica Druppers         : Zangeres

Frans van Marle           : Gitarist

Marcel van Rooij          : Bassist

Emile van Veenendaal : Drums

 

Frans en Marcel kennen elkaar al meer dan 20 jaar en zijn echte rockers. Ooit zaten zij samen in een band welke door omstandigheden uit elkaar is gegaan. Na verschillende omzwervingen en ervaringen hebben zij elkaar in 2012 wee gevonden. Uit hun ervaringen is gebleken dat zij het liefst samen spelen, zij vormen samen namelijk een uniek en ervaren koppel. Het idee was geboren om samen een nieuwe band te vormen. Een band die de muziek laat horen waar zij zo van houden; ROCK

 

Na eerst enige tijd met een invalzangeres te hebben gespeeld, kwamen wij, bij toeval, Jessica tegen in oktober 2012. Wij hadden toen binnen 5 dagen ons eerste optreden staan. Jessica beloofde ons binnen deze 5 dagen wel even het repertoire in te kunnen studeren. Dit is haar, met nodige spanning en inspanning, gelukt. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een zeer verdienstelijk en representatief boegbeeld van de band.

 

Gedurende de eerste periode hebben wij met verschillende drummers gespeeld, maar nooit met een langdurige samenwerking als resultaat. Eins 2015 vonden wij een drummer in de persoon van Justin Man. Gedurende 1,5 jaar had hij zich ontwikkeld tot een goede en gepassioneerde rock-drummer. Met hem hebben wij onze eerste optredens en studio opnames gemaakt. Justin had echter ook een andere passie, namelijk reizen en wat van de wereld te zien. Eind 2017 hebben wij in goed overleg afscheid genomen van Justin.

 

In onze zoektocht naar een nieuwe drummer meldde zich binnen zeer korte Emile van Veenendaal aan. De klik met Emile was gelijk goed. Door de wisseling in de bezetting hadden wij nog geen kans gehad om ons repertoire op volle stoom uit te breiden. Met de komst van Emile hebben wij in de periode van Januari tot Mei 2018 ins repertoire uitgebreid van ongeveer 12 naar 40 rocknummers.

 

Nu zijn wij met 4 personen een zeer stabiele band geworden. We hebben al de nodige optredens verzorgd die allen goed ontvangen zijn. Ook hebben we diverse talentenjachten gewonnen. We zijn nu in de fase om ons staande repertoire stabieler te maken, strakker te maken en verantwoord uit te breiden.

 

Op dit moment zijn wij klaar om de podia te bestormen en een avondvullend programma vol gevarieerde rockmuziek aan het publiek voor te schotelen!